Кафедра СП — одна з найпрестижніших кафедр КПІ ім. Ігоря Сікорського, яка першою в Україні розпочала підготовку фахівців з комп'ютерних систем проектування у 1972 році. Кафедра СП здійснює підготовку фахівців для науково-дослідної, проектної і організаційно-управлінської діяльності у галузі застосування сучасних інформаційних технологій у проектуванні найрізноманітніших об'єктів штучного середовища людини і інформатизації функціонування організацій та установ.

Новини > Новини > Вступникам до магістратури: ЄВІ — 1 липня
Вступникам до магістратури: ЄВІ — 1 липня

До першого іспиту - тиждень!

Нагадуємо, що єдиний вступний іспит з іноземної мови відбудеться 1 липня.

Перевірте та роздрукуйте запрошення-перепустку у своїх кабінетах учасника ЄВІ за посиланням. Вам необхідно зазначити номер екзаменаційного листка та пін-код, обрати 2020 рік, виконати просту арифметичну процедуру та зайти до кабінету. У кабінеті перейдіть на вкладинку «Запрошення».

Не забудьте прибути до пункту тестування завчасно!

Що потрібно взяти з собою?

  1. екзаменаційний листок (обов’язково оригінал з мокрою печаткою та підписом);
  2. запрошення-перепустка;
  3. документ, що посвідчує особу (паспорт, ID-картка, закордонний паспорт, безтермінова посвідка на постійне місце проживання – причому це має бути той самий документ, який вказаний у вас у екзаменаційному листку);
  4. маска або респіратор;
  5. антисептики;
  6. пляшка з прозорою водою без наліпок на пляшці;
  7. чорна ручка (при автоматизованій перевірці зчитується ВИКЛЮЧНО чорне чорнило).

Смартфони, розумні годинники, розумні окуляри, браслети-трекери, навушники та інші гаджети потрібно буде залишити біля входу до приміщення або віддати на зберігання відповідальному за пункт.

Докладніше на сайті pk.kpi.ua

Хай щастить!